A szíves vendéglátás mellett, figyelmébe ajánljuk Csillag kártyánkat, amivel háromszorosan szeretnénk megköszönni, hogy minket választott:

Már első foglalása után állandó 3 %-ot visszaadunk Önnek a szoba árából számlájára, és ezen felül shopping pontokat is kap, amit ha visszatér panziónkba újabb kedvezményekre válthat be!

Nincs még Csillag Cashback kártyája?
Ajánlataink eléréséhez, a kártyára kattintva máris az Öné!

Kedvezmény Kártya

Ám kártyáját nemcsak nálunk, hanem Vácon számos helyen elfogadják, akár egy hangulatos vacsorát szeretne elfogyasztani, esetleg kikapcsolódna egy kis bowlingozás közben, vagy szívesen hazavinne egy kis szuvenírt városunkból. Tekintse meg néhány váci partnerünket itt:

Tetszik Önnek kártyánk? Miután hazatérnek, akkor is élvezhetik előnyeit, ugyanis a Cashback alklamazás letöltésével lakóhelyén – legyen szinte bárhol a világon - is könnyedén megtalálhatja a cashback kártya elfogadóhelyeket, vagy a számos online partnerünket! Az alkalmazás letöltéséhez és használatához segítséget talál az alábbi videókban:

Még egy érv hogy Önnek is legyen Csillag Cashback kártyája: minden egyes vásárlásával automatikusan támogatja az alábbi két alapítványt, amely a gyermekek oktatását és a környezet védelmét szolgálja, és mint tudjuk, jót tenni jó…