Konferenciaterem

Panziónk konferenciatermében akár harminc fő részére szervezhetik meg céges rendezvényeiket, képzéseiket, vagy családi eseményeiket. A terem a panzió kerthelyiségéből nyílik, légkondicionált, 50 Mbit/s WiFi elérhetőséggel, projektorral és vetítővászonnal, flipchart táblával felszerelt, a bárpultban pedig külön igény szerint hűtött italok, szendvicsek bekészítésére is van lehetőség.

Díjak

Jakuzzi

5 férőhelyes, 92 fúvókás jakuzzinkban szinte minden időben ellazulhat, tökéletesen kiegészítve nálunk töltött pihenését. A jakuzzit előzetes egyeztetés után maximum 5 fő használhatja a házirendünkbe foglalt feltételek szerint.

Kerékpárbérlés

Remek kikapcsolódást nyújt a panziónktól 200 méterre található kerékpárút, mely a Duna mentén haladva bejárja az egész Dunakanyart. Ehhez az élményhez ajánljuk 7 db kerékpárunkat, melyek közül kedvükre tudnak választani a házirendünkbe foglalt feltételek szerint.

Elektromos autó töltés

Panziónkkal szemközt található benzinkúton lehetőség van elektromos autó akkumulátorának töltésére, a töltőhely mindössze 20 méterre van bejáratunktól, így míg autója feltöltődik, Ön a szobájában pihenhet. További információkat itt talál: https://www.molplugee.hu/hu